Aktuella byggprojekt

Här hittar du information om aktuella byggprojekt i Vaggeryds kommun.

Till salu - arkitektritade hus på Himlabacken i Skillingaryd

Illustration gata

Nu är upphandlingen klar på de sex nyckelfärdiga arkitektritade husen som kommunen tagit fram för försäljning. Priset på ca 2,7 Mkr inkluderar hus, tomt och färdig trädgård. Bara att flytta in alltså! 

På Himlabackens soliga slänter i Skillingaryd är det tänkt att den som värdesätter det enkla livet med närhet till naturen och det lantliga, ska trivas. Området ligger nära centrum men ännu närmare Fågelfors förskola/skola och Skillingaryds sim- och sporthall. 

Totalt finns sex tomter att välja mellan för arkitekthuset. Även ett nytt lägre tomtpris är beslutat på politisk nivå - nu gäller 200 kronor per kvm för markberedd och byggklar tomtmark. För den som vill bygga själv finns 15 fristående tomter i olika storlekar att välja mellan. 

  1. Mer information om arkitekthuset på Himlabacken
  2. Kontakta mäklaren om du är intresseradlänk till annan webbplats

Kvarteret Illern på Fabriksgatan, Skillingaryd

Illustration av området. Bild: Zenergy

Illustration av området. Bild: Zenergy

Med 23 nya bostäder i kvarteret Illern i Skillingaryd vill företaget bevisa att boendemoduler kan hålla hög kvalitet, vara trivsamma och samtidigt ett kostnadseffektivt val.

Zenergy har köpt ett centralt markområde på 3 000 kvm där de kommer bygga lägenheter i tre huskroppar: 4 ettor, 10 tvåor och 9 treor.

Nya bostadsrätter i Vaggeryd

Hus med lägenheter i grönska

GT Väst kommer bygga nya hus med bostadsrättslägenheter på Jönköpingsvägen i centrala Vaggeryd. Totalt 18 bostäder i storlekarna 66 kvm resp 91,2 kvm med funktionell och spännande planlösning.

Lägenheterna byggs på tidigare lucktomter och får ett bra läge gångavstånd till centrum. Det blir två huskroppar, en på Korpgatan 19/Jönköpingsvägen 31 och en Sjögatan 1/Jönköpingsvägen 30 med 8 respektive 10 lägenheter. Det kommer att finnas fiberanslutning i varje lägenhet genom Navnet även TV går att koppla på.

Priset kommer att hamna för en tvåa: 1 150 000:- och för en tre/fyra 1 450 000:-. Hyran blir för en tvåa ca 2900:- resp trea ca 3800:-

Det finns möjlighet att väljat färg, golv, kök och badrumsinredning.

Lägenheterna säljs genom Fastighetsbyrånlänk till annan webbplats, Bodil Mattson, mäklare, tel: 0370-15770

Kontakta oss

Vaggeryds kommun
info@vaggeryd.se

0370-67 80 00